TomTom je nejrychleji rostoucím, a se 13 000 zákazníky také nejvetším, providerem telematických dopravních služeb.

Amsterdam, 22. července 2011
Společnost TomTom oznamuje, že prekročila další významný milník – aplikaci pro správu vozového parku WEBFLEET používá již více než 13 000 firemních zákazníku a službu najdete ve více než 150 000 automobilech po celé Evrope.

Johan Fagerberg, senior analytik společnosti Berg Insight, ríká: TomTom zustává nejrychleji rostoucím poskytovatelem služeb v tomto segmentu již druhý rok po sobe. Od vstupu na tento trh pritom uplynulo již pet let, ukazuje se tak, že jednoduché nasazení služeb a široké možnosti uplatnení mobilní správy vozového parku dokážou firmy ocenit

Budeme pokračovat v našem úsilí a dále posilujeme vedoucí pozici na trhu. Platforma WEBFLEET má k tomu skvele nakročen, ríká Thomas Schmidt, výkonný reditel Business Solutions, a dále dodává: Jsem velmi potešen tím, jak rychle se naše rešení rozvíjí a že firmy dokážou ocenit výhody našich standardizovaných rešení

Společnost Rentokil je nejnovejším firemním zákazníkem. Paul Given, service productivity manažer společnosti Rentokil, poukazuje na hlavní výhody rešení: Rentokil vsadil na TomTom Business Solutions Sledování vozidel. Díky tomu nabízíme kvalitnejší služby, zvýšili jsme produktivitu, snížili spotrebu paliva a tím redukovali naši uhlíkovou stopu

Kontakt pro tisk